Nieuwe website NONNSS live

Na het product, is nu ook de website live! In een technische wereld die vooral wordt gedomineerd door vaak onnodig complexe oplossingen, wil NONNSS zich onderscheiden. Overzichtelijke oplossingen die niet moeilijker gemaakt worden dan nodig. Zo willen we de wereld van dataopslag, datamigratie en clustering duidelijker, efficiënter en goedkoper.

Disruptie

NONNS verwijst naar ‘no-nonsense’. Een verwijzing naar de omslachtige oplossingen die grote reuzen in datawereld aanbieden. NONNSS staat voor betrouwbare oplossingen, zonder gedoe én in begrijpelijke taal. Niet alleen de oplossingen zijn dus ‘no-nonsense’ ook de taal is dat. Natuurlijk ontkom je niet geheel aan jargon, maar dan wel op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Meedenkende partner

Op zoek naar een online partner zocht NONNSS niet alleen een partner die een website zou opbouwen, maar ook een partner die op strategisch vlak meedacht. In Fris Online is die partner gevonden. Fris Online heeft niet alleen de kennis in huis om een no-nonsense website te bouwen, maar brengt ook 10+ jaar ervaring in de online marketing mee.

Nieuwe website

De nieuwe website van NONNS is hier een afspiegeling van. Een cleane website anno 2017, geheel opgebouwd in begrijpelijke taal en zonder overbodige poespas. Uiteraard is de website goed beschikbaar voor zowel desktop-, als tablet- en smartphone bezoekers.

Bent u op zoek naar no-nonsense dataoplossingen? Maak een afspraak!